Followers

Salam Perkenalan

Wing

Ok naper ak wat post nie lg sekali? ntah sajer2 jer nak update ak nyer progress (ader pengikut ker?) huhu.

Ok, now my name is Muhammad Hafiz, or you all can call me cuhax tp ak akan pengsan ble org panggil name hafiz tue or fizz. Aku asal from jerantut, pahang. ahakz… my birthday 21st June 1990. (so korang dah taw birthday ak jgn lupa bagi hadiah lorh hahah). I’m now study in Poltechnic JB in pasir gudang in course Diploma Graphic Design. Skang dah sem4 so in practical. Aku practical dkt satu firma di area wangsamaju dlm bidang berkenaan grafik nie (xkan masak2 kot) ahakz. So skang aku idup di area kl so semakin mencabar gler. Tp kekadang bler cuti or ada kesempatan ak akan balik tp xlah kepahang dkt umah family abg ak dkt shah alam sekyen 20. tp kekadang jer lah coz practical or actually kerja nie xdernye nak cuti2 cam cuti sem or mid-sem masa dkt poli sem1-3 dulu. So akan jarang lah aku balik ke pahang. (Miss my bro ps3) haha.

What is graphic design? cam2 ak suker dlm subjek yg ak pilih nie. antaranya web-design, photography, typography, animation, dan lain2. Byk lagi minat aku sebenarnya iaitu blogging, chatting dan paling aku suke iaitu sign language sebagai pelintas utk merentas sempadan komunikasi dan dpt berkenalan dgn lg ramai org (normal + xnormal)

Who am i? aku seorang yg sentiasa sederhana x kesah sgt dgn perkembangan, seorang yg cepat panik, pemalas (ahakz) dan seorang yg quantitatif mean berfikir dahulu sebelum bertindak.

Skang ak telah byk merantau dari jerantut ke jb ke kl ke shah alam. Aku juga suka lihat kerenah org2 di sekeliling aku. Dan aku x kesah utk berkwan dgn sesiapa sajer confirm akan menjadi kawan baik aku. Tp aku memang suka berkenalan dan meluaskan pandangan dgn pelbagai pendapat org len. hm itulah aku yg terkini…so layan ajer lah this my blog ya….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...