Followers

Kebosanan Melampaui Batas!

-post tertunggak lama

Haha actually ader byk citer dlm post arinie nak citer first today memang bosan giler (hari lain pown sama jugak!) so harini aku n my anak saudara decide to go to town (Bandar Jerantut) sebenarnya aku neyh malas betul nak kuar dr rumah. haha. So pagi tue kitorang tunggu lah bas dgn penuh sabar sampai pkul 11pg .
                Hujan pun turun rintik2 rasa cam malas nak g pown ader sebab semalam dah larh terlepas bas xpe harinie mesti ader, slow betul bas nie. Nasib baik pkul 11 tue my jiran ajak g town skali dgn dier (naik keta) bersama geng lain (diorang nak selesaikan pembayaran pengajian diorang).
               Aku pulak berobjektif utk beli kasut baru utk next sem. hehe .At first sebelum tue kitorang g BSN dulu sebab my jiran nak bayar dulu dianya bayaran. N then continue balik. So dah sampai dkt kedai aku pown berterima-kasih dkt my jiran tue sebab dah hantar ke sana.
              So akue n my anak sedara start lah pusing bandar n carik kedai kasut . Carik punya cari x jumpa kasut yg berkenan di hati. Change to anothe block n then jumpa jugak ksut kulit (kulit ke?) jenama line 7 ,RM43 so aku pown beli lah. N then terus ke objektif utk bertemu my junior DRG1 si Muhaimin, kitorang terjumpa dkt bank islam. Perut pown dah lapar kitorang pown gerak makan dkt restoran aper ntah nama.
                N memesan nasi goreng ayam 2 utk aku n my anak sedara n mee goreng biasa utk min. Ader jugak snap some picture dkt situe:

image image

Habis jer makan terus balik ke kg aku Felda Padang Piol tp x terus balik umah, akue ajak si Min nie ke sekolah2 lama aku, Rindu giler dkt sekolah2 nie lama dah akue x masuk. huhu:

image

image

 image

image image image

___________________________________________________

image image image image 

Ok sampai situ jer setakat haritue aku n min pown dah penat so min drove me balik ke rumah. Dia pown balik ke rumahnya di jerantut. Anyway thanks Min for this day n tumpang me balik k. Jumpa lagi sesi julai 2010 di PJB k. See ya..

p/s : dkt kg nie memang susah btul nak g cc sebab 1. cc hampeh bukak nak xnak je, 2. xder transport nak g cc 3. tenet slow sgt wlupun aku sorang guna tenet. So mungkin nie last update sebelum jumpa lagi di Hidup Sebuah Perkongsian 2nd next sem4 . Kehidupan aku sambil menjalani praktikal di kl. nantikan ye… c ya. bye

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...