Followers

Aku = model ke ?


Hm ni post memang agak kelakar, semalam (jumaat, 8Jan2010) selepas jer habis sesi l.i aku terpikir utk nak buat satu shooting modelling . Saper modelnya? aku lah, haha. Sebelum tu aku ikut lah ainuddin nie ke Danau Kota, KL utk cari gelanggan silat, sekali lama daa. Sampai jer dkt rumah ,alhamdullillah air dah ada. Next terus wat the shooting. Lihatlah gambar ku ini!:

image

image

image

image image

  DSC_3656copy DSC_3657   image 

image

DSC_3676copy  

DSC_3666

image

Actually pics2 nie just for fun jer xde kaitan dgn kerja pown. Nak try jugak adakah aku mempunyai bakat jadi model. ahakz! korang komen2 lah ye. Oh yer equipment yg digunakan ialah:

  • Nikon DSLR D40
  • Tripod
  • Nissin Di622 dan  SB-600 speedlight

CamCham malam tue. Haha. tp enjoy. Tq to the photographer
“ aku bukan photograher cikai2 nye taw” and the supporter “nanti masuk blog” haha :

08012010_001 08012010

http://www.ainuddinpk.blogspot.com

&

image

http://jemiudin.blogspot.com <<—ade ke link  nie ? ntahler….

tu jer post utk kali nie. continue lg next time k. Mungkinkah akan ada satu pembaharuan? tunggu….

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...