Followers

Guns Of Patriots Part 2

926596_20070824_screen015 Nie sambungan utk post sebelum nie, okeyh nak citer one of the things yg aku paling minat dlm game Metal Gear Solid 4 neyh. Yg bestnye ader boss (yg dipanggil BB unit or Beauty and the beast unit) level fighting yg , lg bestnye rupa sebenar boss tue adalah gadis2 cute supermodel huhu, pergh rugi x main, ader 4 semua skali:

1. Laughing Octopus:

926596_20070824_screen013

-Serangan: boleh bentuk jadi bola!
-Skill : Juga ader OctoCamo (penyamaran sempurna) so ader main nyorok2 sket.
-Cara kalahkan : Guna SolidEye utk detect aura dlm radar pastue dah jumpa belasah guna senjata; aku roket jer.

2. Raging Raven:

926596_20070824_screen012

-Serangan : berbentuk udara; missile
-Cara kalahkan : Just aim guna rocket/missile launcher or sniper rifle tp kena carik mana satu raging raven yg betul.

3.Crying Wolf :

926596_20070824_screen014

Serangan : Rempuhan dan rail gun tp dalam ribut salji!
Cara kalahkan : Guna night vision pastue guna sniper rifle aim dkt the beauty.

4.Screaming Mantis :

926596_20070824_screen011

Serangan : Pukauan
Cara kalahkan : Jatuhkan the Dolls dkt kiri & kanan screaming mantis pastue gunakannya utk serang balik. YG NIE BEST! sebab bila orb dri patung utk manipulate screaming mantis dah kena, kita kena shakekan PS3 gamepad! haha.

___________________________________________________

>>>>p/s : senangjer nak kalahkan diorang tp kena ada cara sket. Lepas setiap beast dah kalah korang akan lawan dgn beauty (dlm bentuk perempuan cun )plak; diorang akan peluk solid snake so korang guna CQC (close-quarter-combat) jer ukt lawan balik and akan dpat topeng the beauty. huhu tp best memang best . tu je c ya!.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...