Followers

Edit, edit, edit

Haha bohsan betul duk umah n xder kerja nak dibuat waktu cuti nie. PS3 juga bosan. Huhu. So malam sambil2 lepak aku ikutlah satu tutorial camner nak wat editing (special effect) cam “open face to discover another face”. Tutorial nie aku x tiru 100% cuma tiru konsep dier jer. Lihatlah hasil nye… (x cantik pown)

face

pics2

pix

This Side Up

p/s : just pics yg ketiga jer akue capture sendirik. Just nak try the tutorial menjadi ke x, so korang komenlah dkt cbox tue, pilih yg mane ok. Sorry to my ex-housemate Nazmi-kun n Adeq sebab guna muka diorang. hehe (tp x nampak pon).

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...