Followers

Cuti Sem

image

Sebelum bermulanya sem baru sem4/ praktikal sem depan aku
kenalah bercuti dulu utk merehatkan diri dulu setelah bersabung nyawa dlm sem3 lepas huhu.

Ok nie nak citer tentang rutin/ape? ek yg aku wat ketika cuti2 nie (x menarik pun)haha:

1.Baca komik/majalah (habiskan baca semua majalah gempak/naruto/etc yg aku lum habis bace lagi)
2.main ps3 (al maklumlah baru beli so main jelah sampai muntah hhaha) antara game-blu-ray yg ada:
-assassin creed ( x sentuh pun lg)
-uncharted 2 : among thieves (dah habis dah main; seminggu jer)
-metal gear solid 4 (baru mula main)
-little big planet (main2 camtue jer)
-killzone 2 (graphic memang superb, tp susah sket)
3.Tidur (haha nak tidur lama2)
4.Tengok tv (lama giler x tgk tv!)
5.Makan,makan,makan (ye lah dahlah free kan? :>)
6.Photoshop,photoshop,photoshop (dah nama dak grafik mesti kena improve lagi skill)
7.Tgk movies (byk movie yg di copy x di tgk lg huhu)

p/s: tp yg paling x best nye this first week aku dijangkiti dgn sakit mata. harapnya cepat sembuh….

image

image

image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...