Followers

Beginning For The Ending

Seperti 2 post sebelum nie citer pasal minggu2 terakhir sem3 seorang pelajar grafik pjb (akue ler tue!) hehe. Nie nak citer plak pasal harini…hm pg di start  dgn bangun agak lewat (0715pg) lewat ker? coz’ malam td tidur pkul 2pg! .

Kelas advertising pg tue ada but sumer dtg agak lewat, akue ader terserempak Bro Fawwaz kjap dier mintak tolong wat kerja sket, pastue terus ke kelas advertising n wat ler kerja2 dan mengumpat sket.huhu . dlm pkul 10 pergi jumpa pn advertising tp bz giler nampaknya….huhu so akue just postpone it ptg kang, sedih jugak x dilayan huhu.

Tghari tue x g makan walaupun perut lapar coz’ ader kerja v.merchandising belum siap, so terus ke bilik edmund , mula2 tidur tp x lama tue dah bangun dah ,redha tidur hm xpelah biar dier rehat dulu. ok ok ok

DSC_0065

dkt bilik edmund (95% siap)

Pastue kami semua start buat ape yg belum siap, alangkah terkejutnya akmal dtg! dah pkul 2ptg kitorang pon hantar ler model car showroom nie ke JRKV,sambil2 tue aku g proceed advertising jap .hehe lega… ptg tue semua model angkat kekelas tp rupa-rupanya waktu asses pkul 4! adoi buang masa btul pkul 2-4 tue. ada sampai terlelap akue dibuatnya. huhu.

Ptg tue 430ptg en. v.merch pun datang. n asses kitorang .group akue last. bila dah diakses rupanya pensyarah kurang puas hati dgn kerja kitorang diberi dlm B+(group lain pon lebih kurang!)  tp klu mahu lebih buat lg satu assignment folio iaitu:

  • cari lima contoh window display dan labelkan 5 elemen:
    • grafik
    • lighting
    • props
    • aksesori
    • produk

image

image

image pics sebelum asses

image image image

So klu berjaya wat assignment nie, bolehlah dapat 4 flat for this module..huhu.

>>extra: td encik e-publishing cakap final kitorang dibatalkan so alhamdullilah kitorang x perlu buat booklet portfolio tue….terima kasih en e-publishing….next esok (rabu 18/11/2009) group presentation tamadun islam aku n jemi & final bi4technical purposes 3 ;listening test pkul 2 …GUDLUCK for me….

p/s view the picture….(today captured) ISO 400 + Circular PL..

DSC_0160 ketika diasses oleh pensyarah…

DSC_0168 DSC_0163

 

 

 

 


DSC_0164 DSC_0165

 

 

 

 

OTHERS GROUP MODEL :

image

DSC_0187

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...