Followers

Jumaat baru2 nie (30/10/2009)

Hah sambil menunggu jawapan utk tempat l.i. jumaat datang lagi dan cuma tinggal kurang sebulan jer sem3 aku dkt PJB. Harapnya dptlah dkt tempat l.i tersebut. Di mana? klu tanya di mana xper jgn tanya KENAPA sebab menyampah dgr perkataan tue. OK nak aku jawab di mana? Sorry sebenarnya ia adalha rahsia.hahah (pengsan!).

Ok hari jumaat nie dimulain seperti jumaat2 yg selalu. haha. Bangun lewat lg (kelas softskill xde/ lagi satu mlm td tidur2 ayam). Kelas Corporate Identity pkul 10 so bgun dlm pkul 9. Pastue memekak kejap dkt bilik utama pasang lagu Miley Cyrus -Hoedown Throwdown. Pastue cam biasalah mandi. Ahakz. Ke kelas alone. " Mana pensyarah nie? confirm late again, haha" Tu dia Cik Maz sampai dn sowh kitorang masuk lab. Pastue die hilang ntah kemana. Aku wat aper lagi mengodek-godek laptop bukan milikku itu (laptop sendiri belum siap repair), editing gambar, gossiping, dan berbahasa isyarat dgn Edmund sket. Haha. Tgk Din wat design dan lain-lain lagi. Cik Maz x lama tue kembali semula, tp aku nak watper kan? just proceed 20 sketches yg lum siap lg. haha. So just wondering around in the class ar.. X wat pe pon. Habis kelas lewat sket 1230tghari. "Sempat ker makan?" ntah ler....

Sampai dkt kantin aku just makan pop-tak jer (popia + otak2 jer) plus air teh ais & black current (2!). Tghari tue x mkn dgn geng2 dak kelas aku; just makan dgn geng2 dak KHK1&2 or Kun n the gang. Penat akue tgk diorang nyer bahasa isyarat laju sgt. (Haha). Pastue aku dah betul2 hampir terlewat utk ke Masjid (Semayang jumaat) Nasib baik sempat jugak. 

Habis semayang lepak dgn geng fawwaz (KRG1&2). X lama tue sambung wat assignment v.merchandising dkt bilik edmund. Fuh letih jgak ptg tue. nak mintak tolong dak sensitif pon susah, buat aku marah jer. tp bak kata (bahasa isyarat) Edmund "Sabar, sabar". Siap jugak sket pengolahan idea utk mendirikan model kedai (Car showroom) group kitorang (kerja group ker). DEADLINE dah hampir. 

Ptg tue kitorang keluar minum dkt alan thai. Saper dak yg join?. Dak2 KRG1 & 2 ; Fawwaz, Johnshan, Akmal, Aizat, Jay Kong, Hakim, Faliq, Azim, & Edmund. MEMANG SEMUA SEMPOI. Kesimpulan nya servis dkt Alan Thai memang teruk. *****


                                                  p/s: sorry xder pics coz malaz (volley) ,xder window live writer lah. 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...