Followers

Salam Syawal

Wah header dan lagu dah bertukar! Amacam best x? tp tue semua temp. just for the Syawal.k . Nanti tukar balik n maybe yg lebih baru k. Harinie dah ciap byk assigment but tinggal 2 jer tue terpaksa bawak balik huhu. Esok pg dlm pkul 530pg (lepas sahur) aku kena bertolak ke petronas Taman Cahaya Masai utk naik bas ke temerloh. So mlm kang aku kena tido awal or x tido langsung (takut x terjaga, boleh ke?)

Klu xder post entry lg dlm seminggu nie dah confirm aku xder dah dkt JB so aku skang(masa korang bacer blog nie)  maybe dlm bas balik or dkt umah (kampung) or tgh beraya or tgh mencekik (makan haha) huhu .

Yeha akhirnya raya telah tiba lagi nie ada wallpaper khas dr aku click utk zoom n save yer…meriahkan raya korang tahun nie dgn wallpaper nie..hehe chewah (cantik ker, ntah ler) ok jumpa lg bila poli bukak nanti k..(seminggu kemudian dowh!) selamat berhari raya (nak makan puas2)…nantikan cerita2 baru dr cuha-x nanti k..bye c ya ….take care

shawalklik wallpaper atas utk save p/s jgn lupa set sbg background ye

Ucapan cuha-x :

“Selamat hari raya to all but before that hear this luahan hati:

Hmm betullah kata orang kalau kita berkawan jangan sesekali mengguris hati teman walaupun sekadar gurauan.

Ini kerana jika sekali hati kawan itu terguris ianya tidak akan pernah sembuh. Dan mungkin akan memusuhi kita mungkin sampai mati. Tapi mungkin juga apabila kita mahu bermaafan (lebih2 lagi nak dekat raya) kita tidak mungkin dapat melakukannya. Memori bersahabat tidak akan mungkin lenyap begitu sahaja bagiku. And lastly sekali orang membenci kita mereka akan tetap begitu sehingga kita mati.

So, sahabat, janganlah pernah melukai hati kawan2 anda kerana dengan sedikit gurisan atau calar di hati ianya tidak akan pernah sembuh….begitulah dunia aku…di kesempatan berdekatan hari raya aidilfitri yg bakal menjelma . aku muhammad hafiz menyusun 20jari termasuk jari kaki (bukan jari orang lain di sebelah) meminta maaf zahir batin kepada semua kenalan aku di POLIJB n didalam kehidupan aku walaupun ada kenalan aku yang amat-amat-amat membenci aku aku still anggap diorang sbg sahabat aku.Coz sekali aku kenal seseorang, orang tue tetap akan menjadi sahabat aku sampai bila2.

Di dalam hati aku x pernah membenci korang dan sentiasa ingin berkawan. Berkawan biar 1juta tanpa mengira status, atau terdapat kecacatan. Sekali lagi aku meminta maaf zahir batin (especially to my special friends; pelajar2 khas PJB yg telah mengenali dan berkawan dgn aku) jika terdapat kesalahan dalam komunikasi or terkasar. ……..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI / SALAM SYAWAL & MAAF ZAHIR juga ditujukan kepada semua org yg mengenali aku & juga kepada my family…..> cuha-x with the space between a & x”.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...