Followers

Kusut

06big Arrgggh!! minggu nie aku di selubungi kekusutan lg! (bukan diselubungi misteri yer). Ok dlm minggu terakhir sebelum start cuti raya (horee!) aku ditimpa dgn pelbagai events yg menyakitkan hati dan perasaan.huhu hm dlm minggu nie:

Isnin > kelas web-pub: kena bli sketches-pad bru (belum bli ar) wat sketches (sudah) masuk ke semi-comp (detailed semi-comp)

    > kelas e-pub: (x stress sgt ) rabu proceed detailed- semi-comp-styled sketches (nasib suh wat satu out of two jer dulu) klu wat 2 matik…tmasih en. hafizul (topic ? hmm x taw lg..)

Selasa  > pg >8am (sharp!) kelas pn.rohaida(kenapaX8):             adakah?

  1. kena marah coz assignment buruk!

  2. kena marah about the last class

  3. dpt asgnment baru masa cuti (cuti? nak raya n relax! waaa! :’(

  4.    >>rupa2nya dpt 2 assignment baru (salah satu aku nak wat sebelum cuti)

         >design dialogues > presentation ..alah simple jer but serabut sket td upernye kena wat seminar proposal presentation jer…lastly wat report very simple proposal .lega…adus

         >ptg kelas softskill XDE! wah.relax bilik redha. huhu .model kereta dah decide ferrari (pinjam cik sofie) tq cik sofie.

Rabu >maybe harinie relax sket kot….pg e-pub…proceed 1st chosen grid (siap dah ker) tgh tamadun islam ? biasa aje. ptg bi4tech.p ? huaargh still ngantuk n x paham. sorry! gomenasai!

Khamis > overall xder kelas ..relax rumah wat asgnment jer…>corporate identity > sorry ak dah tertinggal agak jauh…nak keep up! advertising ? xde kelas ! lg… no komen….bergantung pd hari selasa event….ptg….>dah agak free (sok pg balik) ajak kawanku g bli game (maybe) mlm? another last update kot? maybe?

Jumaat >pg sahur >>>>balik… bye…..selamat hari raya …c ya last chapter before cuti…….salam..

 

           

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...