Followers

PC Fair

DSC_0134 copy

>>>>> Hye, sori ketinggalan 2 post nie coz bz sgt, huhu, semalam aku g ke pc fair. Yg special nyer aku kesana dgn geng2 dak khas KRG2. Jemi? dia ada jgak but g dgn geng yg lg satu, krg1 and some classmates yg juga deaf huhu.

>macam-macam barang aku beli, tp x melampau sgt sgt lah

>yg bestnye aku and some of krg2 iaitu; the coolest Aizat, Jay, Kelvin, n Akmal g ke pc fair (di Persada Johor ye) menaiki kereta, sapa yg bwk hmmm, Aizat n Kelvin (tukar2 larh)DSC_0038kelvin ,pandu berhemah taw 

>dkt PC Fair byk giler barang murah, (dah nama pc fair)kan? aku just ikut jer dak2 4 org nie…at the some moment aku jadik translator sket. Best2!

DSC_0050 DSC_0051

berposing dpn cs huhu….baju putih (Kelvin), baju kotak2 (Akmal), baju kemeja merah (Jay), baju coklat (Aizat) aku ? ade tgh amik gambar

>Igt nak beli jer semua barang yg ader jual dkt situ. fuh. Pendrive pelik2 ader, speaker mak ai! paling best ex-hardisk 1TB just RM325 jer. etc. Tgh jalan dkt dlm tue ramai jgak org yg pakai topeng, aku? pakai (kot). Ader jugak terserempak dgn geng2 Jemi but just sekejap. huhu. Kuar dr pc fair dlm pkul 1435 ptg. nak wat aper lg nie…

DSC_0055lepak jap luar persada johor 

>dah nama naek kereta sewa so kelvin ajaklah kitorang ke Danga Bay yg indah, bt masa tue dah mendung (sket lg nak hujan) see the pics…dkt situ ader skit posing2 maut and some photography shooting session ..ahakz. (padahal dah penat giler nie)

 

DSC_0074

2 jejaka rebutan (ahakz)

DSC_0070

bestfriend forever

DSC_0113 campak dier ke laut. ahakz

DSC_0121

DSC_0130 

 DSC_0144 DSC_0161

DSC_0168 DSC_0162

DSC_0163 DSC_0171

DSC_0157

teka mana satu aku. ahakz

>ok next up kitorang holiday plaza, aku x pernah taw pun tempat nie. (bukan org johor ye). ok waaargh! yg bestnye plaza nie byk giler kedai game dr pc-ps3. pergh tp stu game baru n best pon xder…huhu

>next dah penat sgt kan, dlm kelebatan hujan ptg tue kitorang pun beransur pulang, huhu . Masa nie Jemi x blek lg, dkt CS katanya. Sampai rumah dlm pkul 1700 lebih kot. Letih but so enjoyable. Thanks to all of you! Aizat, Kelvin, Jay n Akmal …. c ya …oh ye nanti aku bagi korang (klu geng2 KRG2 bace blog nie) pics yg kita tangkap k…bye….

imageimage

 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...