Followers

3 event in one day (for me)

huhu hello and assalamualaikum again, selamat berpuasa. puasa x? hehe okay harini (28th OGOS 2009) tercetus byk event seperti:

1-Sambutan Merdeka di JRKV

2-Aktiviti melepak diasrama

3-Majlis Berbuka Puasa bersama aku. huhu

First, awal pg lg dah g ke JRKV (pakai baju biasa jer). Dgn berbekalkan Nikon D40 tanpa upgrade seperti Lens Sigma or Tamron (ehem) 70-300mm huhu (x cukup duit lg nak bli). OK back to the story, awal pg tue semua warga JRKV dah berada di JRKV (mana lg), bersiap utk the event, “semua pelajar diminta ke kelas masing2 sekarang!” ok aku g ke kelas n then letak aku nyer layout pad. terus turun n shoot some opening scene, “din pinjamlah lens converter, huhu” “ai nak, sewa ar” haha cuak jgak aku. last2 dpt jgak lens converter tue. ok, thanks to Din very very much (www.ainuddinpk.blogspot.com) coz  bg jgak aku pinjam lens converter tue (wide-angle) sbg enhancer aku. k. tq tq berzilion kali. Ok back to event:

1-nyanyian pembukaan lagu negaraku oleh geng2 berbaju melayu segak jejaka2 tampan KRG1 + 2. nie pic diorang:

image

kiri ke kanan: shakir, johshan, zul, fattah, naim, hakim, aizat, akmal & kelvin

2-next up, nyanyian dr bro2 DRG sem 6:

image

3-next up, quier drpd dak2 fesyen1 (kot) ,ngantuk

image

4-pastu plak nyanyian hebat drpd geng kampung pinang sebatang, eh DRI3 , wuhu Faiq nyanyi…

image

5-Last but not least, persembahan bertenaga drpd akak sem6, fuh sedap suara (rugi x rakam)

image

6-pastue ader lg, tp aku dah bosan masa tuh , sorry malas nak masukkan dlm nie, ok

Next up, nie antara pic2 candid, or posing semasa event nie berlangsung (especially with the special):

 

image

image

 

 

 

 

 

 image DSC_0084 copy  image image

image

Ok tu jer utk part nie.but event nie agak meriah, (wlupun kelas aku x hantar banner huhu) .next post about the 2nd n 3rd event for me ….to be continued…. bye c ya…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...