Followers

2nd & 3Rd Event (for me)

SAEED_ART_12_10_2004_RAMADAN_by_SAEED_ART Ok next up , sebelah petang (or tghari) aku ke asrama n terus ke bilik my bestfriend Aizat. Lepak jap sambil maen game rainbow6 vegas 2, azan berkumandang so bersiap utk ke masjid utk sembahyang jumaat. Lepas habis sembahyang still lepak bilik yg sama n shoot some picture n just wandering around (diorang tgh wat assignment). Ok aku lepak situe sampai pkul 4ptg terus balik. dlm perjalanan balik, kad matrix ku nyaris-nyaris2 hilang! aku patah balik kembali ke route yg aku amik n then tue dia jatuh. aduyai. nasib baik. ALHAMDULLILAH JUMPA.

next up, terus lepak dkt umah, terbaring jap.huhu letih bebenor. ALih2 dah pkul 6ptg (ada plan nak g berbuka puasa dgn geng2 pelajar khas). So bersiap, jalan2 dkt bazar (diorang sampai pkul 630ptg) aduyai. Ok biarkan diorang beli dulu, aku dah ciap. K x lama pastue diorang dtg. (kitorang berbuka dkt Restoran Alan Thai). amik order bukan main lama. huhu. but xpelah. hihi. tepat 711mlm azan berkumandang (mana order nie, x smpai2 lg) so kitorang berkongsi minuman (nyesal x beli air awal) huhu. Then x lama pastue (lama jgak la) makanan dan minuman kitorang pun sampai. Lega. Makan, makan. Kenyang betul! Dkt pkul 8 kitorang pun bayar n then balik (diorang balik asrama). Selesai event 2 & 3. Thanks to all of you kerana ikut aku berbuka :Foon, ??, ??, Hakim, Naim, Johshan, Akmal, Aizat, Jay Kong, & Edmund. Jemi? jemi x mahu join huhu.  Ok lah tue je .Pics .Hm pic xder amiklah. Sowi. Hmm k ar selamat berpuasa. K bye c ya…

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...