Followers

Nak balik JB?


Ya akhirnya akue dah pun beli tiket utk balik ke JB iaitu rumah sewa ku di intan 3 60. Fuh excited coz' duk umah nie bukan ader ape nak dibuat huhu. Jauh tul bli tiket, dkt temerloh (jauh ke?) haha. Sebenarnya ak beli tiket nie dgn abg aku dkt terminal bas di temerloh. Naik motor dowh. X ker letih. Ye lah ye lah whatever aper korang nak cakap. Ader aku kesah. Huhu jgn marah. ok the pic tell the story...so bas aku bertolak 1 Ogos 09 dr temerloh jam 930mlm(malam?) huh . Of course dah sampai esok pg. Kesian jemi(roomate ak) coz masa tue mesti dier dah smpai rumah dah. Sorry, x per 2 Ogos nanti kita jumpa. This the first time akue naek bas south union nie. ntah la.. ok lah tu jer c ya

p/s: buat seminggu nie aku xkan post entry lg. but nantikan update terbaru bila aku dah balik poli. k bye. wish me selamat jalan..bye one time more


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...