Followers

KRG1 happening...

Setart jer sem 2 nie aku dpt satu kelas kawan baru...semuanya deaf people from KRG1....diorang nie semuanya happening (always gumbira jer ), happy aku bila bersama dgn diorang. Actually sem 2 nie memang aku nak mendalami bahasa isyarat, dah kebetulan jumpa with KRG1 yg happening so pelajaran sign langguage nie lagi best dan bomb.
Geng dgn diorang nie sgt happening coz' 1st dah tentu senyap jer next diorang ade mcm2 kerenah and sometime kelakar sgt. Diorang jugak buat aku berfikir (sedih mode) rupanya aku masih ader kawan...huhu Thanxs KRG1.TQ very much...nice to know you'll.
Ok meh akue memperkenalkan diorang:

1.Aizat Afham >dia nie paling rapat dgn aku. aku happy tgk die misteri/cool sgt. orgnya agak sweet(mesti ramai aweks tergila2kan dier. Dia nie memang seorang yang peramah dan baik sgt. Yg kurang dia bila ditanya satu di jawab satu. tu je .. nice to know him... TQ
2.Akmal >dia nie kadang2 smart kadang selekeh.hehe jgn marah. Tapi best dier selalu dlm keadaadn cool dan relax, minat bercakap. Muke cute sgt (aweks2 cakap). Ade rahsia besar yg die simpan yg amat mengejutkan tentang dia nie..
3.Hakim >satu2nye deaf person yg 1990 tp cute sgt. Cam hamster. Haha jgn marah .gurau jer. Dier nie amat peramah, selamba and kelakar.
4.KC/Jay >deaf chinese, agak peramah dan ok jer orgnya. Boleh dibawak borak.
5.Aznan >dia nie cam ader problem jer. But anyways dier nie seorang yg cepat mesra and sgt baik. Manis sgt
6.Pang >Dier nie cute sgt. Sebijik cam Hiro Nakamura. X byk berbual. 
7.Zul >First deaf KRG1 that i know. Aku respect semangat dier. Seorang yg selamba and some part kelakar. Byk bercakap.
8.Johsyan >Seorang india yg amat kelakar, kerja main game jer. Tp memang friendly dgn org lain. Sometimes blurr.
9.Kelvin >Dier nie byk bercakap wlupun mute. Usaha perlu direspect. Tp cam ader problem sket jer dier nie..huhu ..Apa daa.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...