Followers

Cobalah by hijau daun

Cobalah
by Hijau Daun


Cobalah hentikan langkahku
Kau coba lagi hentikan aku
Ku tak pernah tau keinginanmu
Dan tak pernah tau arah hatimu

Ku coba pahami langit
Kau cobakan lagi pijaki bumi
Diatas hatiku ku tinggikanmu
Diatas hatimu kau rendahkanku

Ku tau semua berubah
Engkaupun tau semua berubah
Kau tanyakan lagi keteguhanku
Dan dapat rasakan keraguanmu

Dan coba kau tanya seluruh alam
Apa yang kau tanya kan ku lakukan
Apa yang kau rasa kan kumimpikan
Aku menunggumu di atas hatiku
Dan coba lihat apakah jawabnya
Mungkinkah kau temu di sudut malam
Apa yang kau tanya tlah kulakukan
Aku menunggumu... masih menunggu..

0 comments:

no title huhu meet ya next sem huhu

0 comments:

akhirnya...

assesment dah habis ..so DRG 2 dah habis...goodbye sems2.... see you in sems3...more challenge, more story, more and more..ok bye

0 comments:

Happy Mothers Day .... day ;)

0 comments:

Nie plak pic dak KRG1

they all are nice and very happening...nice to know they all tq..

0 comments:

Nie pic dak2 kelas aku dgn translator2


Rindu diorang (the translator) ....

0 comments:

Update The Final 2nd Sems

1.Typography _ majalah rekaan sendiri 5 page. Cover/ contents/ editorial & credit page/ centrespread. (50%) submit 11 May 
2.Dig. Ilustration_ illustration comic book. Submitted **************
3.Dig. Imaging_ Submit 11 May
4.Interactive Writing _ Heroes TV series programing "just assesment & packaging (99%) Submit 15 May
8.Percetakan Saring _ ?????

After all done....boleh balik...goodbye all.....

0 comments:

KRG1 happening...

Setart jer sem 2 nie aku dpt satu kelas kawan baru...semuanya deaf people from KRG1....diorang nie semuanya happening (always gumbira jer ), happy aku bila bersama dgn diorang. Actually sem 2 nie memang aku nak mendalami bahasa isyarat, dah kebetulan jumpa with KRG1 yg happening so pelajaran sign langguage nie lagi best dan bomb.
Geng dgn diorang nie sgt happening coz' 1st dah tentu senyap jer next diorang ade mcm2 kerenah and sometime kelakar sgt. Diorang jugak buat aku berfikir (sedih mode) rupanya aku masih ader kawan...huhu Thanxs KRG1.TQ very much...nice to know you'll.
Ok meh akue memperkenalkan diorang:

1.Aizat Afham >dia nie paling rapat dgn aku. aku happy tgk die misteri/cool sgt. orgnya agak sweet(mesti ramai aweks tergila2kan dier. Dia nie memang seorang yang peramah dan baik sgt. Yg kurang dia bila ditanya satu di jawab satu. tu je .. nice to know him... TQ
2.Akmal >dia nie kadang2 smart kadang selekeh.hehe jgn marah. Tapi best dier selalu dlm keadaadn cool dan relax, minat bercakap. Muke cute sgt (aweks2 cakap). Ade rahsia besar yg die simpan yg amat mengejutkan tentang dia nie..
3.Hakim >satu2nye deaf person yg 1990 tp cute sgt. Cam hamster. Haha jgn marah .gurau jer. Dier nie amat peramah, selamba and kelakar.
4.KC/Jay >deaf chinese, agak peramah dan ok jer orgnya. Boleh dibawak borak.
5.Aznan >dia nie cam ader problem jer. But anyways dier nie seorang yg cepat mesra and sgt baik. Manis sgt
6.Pang >Dier nie cute sgt. Sebijik cam Hiro Nakamura. X byk berbual. 
7.Zul >First deaf KRG1 that i know. Aku respect semangat dier. Seorang yg selamba and some part kelakar. Byk bercakap.
8.Johsyan >Seorang india yg amat kelakar, kerja main game jer. Tp memang friendly dgn org lain. Sometimes blurr.
9.Kelvin >Dier nie byk bercakap wlupun mute. Usaha perlu direspect. Tp cam ader problem sket jer dier nie..huhu ..Apa daa.

0 comments:

Cuha-X Design



Nah, inilah logo dan wallpaper rasmi cuha-x design maybe ader yang lain kot. TP buat masa ini terimalah:

Cuhax Design and the mouse...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...