Followers

Earth Hour !! 28th March 09


Please all people, please save earth. Sekurang-kurangnya bersama-sama menyokong kempen seluruh dunia iaitu Earth Hour. Pada 28 Mac nanti iaitu sabtu neyh mari kita bersama-sama switch off/ save energy. SATU JAM sahaja; dari pukul 8:30 hingga 9:30. 
Disamping itu semua media hiburan seperti TV/Station Radio juga akan berhenti selama satu jam, so apalagi kita semua ,switch off energy hanya selama satu jam sahaja. Please. OUR EARTH IS IN OUR HANDS


0 comments:

So sad


What with stupid privacy life! It such a stupid wrongdoing.

What happens? Hidup merupakan sebuah perkongsian, melainkan diri mahu hidup alone dan penuh dgn privacy yg bodoh! Aku bencikan privacy yg melampau. It's such an idiot, baka!, stupid and such an F word + S word. Aku mahukan hidup yang penuh dgn kecerian bukan hidup privacy yang camdoh tue. So, just leave it! Hate it! Hiduplah kau sendiri secara bodoh. Kata org kita perlulah hormat-menghormati org lain kan? Tp klu kita berbuat sebegitu it's such an idiot because kita akan dicop sbg bodoh. 

This is i am.

Sekadar melepaskan luahan ""Why? All hate me? There's someone/group always talk back in me. But just answer it with smile. There's one time, they call me "anak haram" sedangkan dibelakang mereka aku hanya berkata "aku mahu kawan dgn korang". Please if you all dont wanna be friend with me, please jgn buang masa kutuk, hina aku. Klu korang kutuk aku jugak, aku x bleh berbuat ape2 lagi, aku hanya berterima kasih kerana korang ambil berat/ prihatin and notice me. For the others friends of me out me, why you'll senang dan be friend with me, anyways thanks and i wish you'll be lucky, I will happy with me. Aku akan layan korang semua sebaik yang mungkin, Friendship and experience are everything in my world. Welcome to my life and thanks.

0 comments:

New Header New Start

It's sem 2 part 2, so dah sah2 lah konfem mesti cbuk giler but terima sebuah lagu nie by demi lovato >

We're done, but it's not over. We'll start it again
After the end of the day, it keeps getting better
Don't be afraid, we'll do it together.

Come on, come on, you know
It's your time to move it's my time to move
Come on, come on, let go
Leave it all behind, your past and mine

[Chorus]
Gone are the days of summer
We couldn't change it if we tried
Why would we want to, let's go where we got to
Out paths will cross again in time
It's never the same tomorrow,
And tomorrow is never clear

So come on, come on, you know
Our time, our time is here

We know, but were not certain
How can we be, how can we see what's ahead
The road keeps on turning
And all we can do, is travel each day to the next

Come on, come on, you know
It's your time to move it's my time to move
Come on, come on let go,
Leave it all behind, your past and mine

[Chorus]

Yeah

Gone are the days of summer
We couldn't change it if we tried
(if we tried)
So come on, come on, come on
Come on, come on, come on
So come on, come on you know
Our time... our time
Is here- yeah-oh

ok c ya

0 comments:

Nak Cuti Dah ...


Cuti mid-sem mulai esok... mlm nie bertolak ke pahang dr larkin.. semoga perjalanan lancar.... byk jgak asignment yg aku bawak balek but ak excited jgak nak cuti..walaupun seminggu jer...huhu k lah tu jer yg aku nak update sebelum cuti selama seminggu nie ... k bye bye .... komen ek post2 lama k chow...

0 comments:

I'm tired ... (part 1)


I'm tired of this life, i'm tired of my life, i'm tired of listening other's thought, i'm tired of knowing, i'm tired of hurting people's heart, i'm tired of waiting, i'm tired of walking, i'm tired of being disturbed, i'm tired of running, i'm tired of everything, i'm tired of verify, i'm tired of satistied others, i'm tired of argue, i'm tired of looking good, i'm tired of use money, i'm tired of heard, i'm tired of hurt, i'm tired of accompany, i'm tired of be friend, i'm tired of searching friend, i'm tired of watching other's life, i'm tired of having happiness, i'm tired of being cheer but in the inside i'm empty, i'm tired of being empty, i'm tired of ignoring or ignored, i'm tired of living in their life, i'm tired of wanting, i'm tired of bless hope and sadness to others people, i'm tired of being alone.........to be continued.

0 comments:

there's so many things...


that i hate:
penipu,penfitnah,salah sangka,lupakan kawan,
tidak tepati masa, tidak menghargai kawan, hidup yang kusut,
pengumpat, kerja banyak, sesak, bergurau melampau, kutukan belakang, tidak serius dalam bekerja, kusut, stress yg melampau, org besar yg berperangai cam budak kecik,  org minta maaf padahal aku yg bersalah.




that i love:
dapat kawan baru, menepati masa, menghargai kawan walaupun dia 

tidak menghargai kita, menolong kawan, bersendirian, berfikir secara quantitative (akibat perbuatan tersebut), kehidupan yang teratur, memberi salam, asgnment yang menduga minda, sms yang kelakar atau membina semangat, blogging, bercerita, mempelajari sesuatu yg baru (bahasa isyarat), berjalan-jalan, snap gambar secara kreatif, extreme editing, persaingan yg sihat, chatting tentang hobi, manganime,

                                       ................to be continued (update)


0 comments:

New Masterpiece


Announce to all of you HDR effects 2.5 ....hehe hate 1/2 DRG hate them!!! f**k all of you. Go to H**l lah...

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...