Followers

Argh Tension

Aduyai tension X1000 . korang nak taw kenapaer aku tension? ni ha saksikanlah...eh! bacer lah....

khamis.29.1>laptop aku kena virus trojan, skang dah ok coz' dah format

assignment silk screen x buat...huhu aku xder group, nak wat dgn saper : ( sedey siot... aku kena buang dari group

ahad.1 feb> laptop aku kena virus lagi, effects: folder and search options> cannot show hidden protected folder..aduh sial betul..f**k . Done. lepas nie tiada saper akan guna laptop aku tanpa kebenaran n sebarang pendrive yg dimasukkan perlu discan terlebih dahulu....huhu menyesal X1000...

yg paling best> why duet PTPTN x masuk lagi? whyX1000

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...