Followers

Penghuni 60


No 60, Jalan Intan 3, Taman Cahaya Masai, 81700 Pasir Gundang, JB

Haa, tulah dimana aku menetap sementara aku nak dapatkan Diploma Reka Bentuk Grafik, di rumah sewa 60 nie ada seramai 9 orang penghuni, nampak cam sempit jer kan, padahal luas, nak taw sebabnya ialah penghuni 60 nie ader diantarnya comel-comel2 dan kechik2 cute jer, semua jabatan di poli JB ader disini, JKM,JKE,JRKV dn JH.
Lek2 sudaa, tulah trademark utk umah nie, aku raser ok n seles 89% duk dkt umah nie. Penghuni nye ader 1from Pahang, aku lah tue, next 1asli+cina from Selangor, and selebihnya asal dri Johor. Bayaran sewa utk umah nie adalah RM280++ jer 1 sem. Kemudahan laen yg setakat nie ader ialah dapur n etc. x lama lg nak masukkan peti ais. Semua penghuni 60 reti memasak, sekurang-kurangnyer masak megi. hihi
Overall, umah nie ok utk diduduki, but bosan sket xder TV, ish study lebih penting .k lah tu je...wassalam

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...