Followers

Hari yg best...26.1.09


Ahakz... hari nie cam2 berlaku, pg bgun agak awal pkul 930pg ,(awal ker?
Bosan ar nak wat per hari nie. Nak g umah dak kedah tue jauh sgt, so ingat nak jumpa and keluar jalan2 dgn kawan YM mlm tadi lah... lagipon dier duk dkt jer...hihi sobonarnyer takut and chuak jugak nak jumpe org yg x pernah dijumpai neyh. So akibat terlalu bosan sgt pg tue kluar jap utk beli sarapan , beli roti kosong sudaa... pastue lepak umah jap dgar lagu, pastue tgahri jadik nak g jalan2 dgn kawan YM tue. So tunggulah depan poli sambil membawa helmet dan beg berisi kamera DSLR nikon D40 tue. Tunggu, punya tunggu punya tunggu akhirnya smpai jgak dier dgn motornya, getaq jgak akue sebenarnya, nasib baik dier ok .Salam perkenalan dimulakan. Perut dah berbunyi xkan bermaksud nak tido kot ,so laparlah, so kitorang p makan dkt Kompleks Pasir Gudang. Makan nasi ayam je, not bad. Pastue, terserempak dua member poli yg amat familiar dkt situe. haha kantoi. Pastue kitorang g jalan2 dkt KipMart Masai plak. Hm, membosankan btul tmpat tue coz' byk kedai tutup. So, aku pon just beli DVD movie Bolt and Selipar sepasang tu je. Sempat lg tengok and sentuh handset idamanku, fuh cantik memang cantik. Destinasi sterusnya balik umah sewa lah.

Sampai di rumah, bukak laptop and watch the movie (Bolt) smpai habis (citer dier best)(nanti aku citer dlm blog laen). Sori sms yg dihantar semua x dibalas, kedit habis. Habis tengok, jalan-jalan jap ingat nak beli top-up , but x beli bcoz sume kedai tutup, kembali ke umah sewa, lepak jap. Pastue keluar balik, tepon 143, o dkt cc rupenyer, apaer lagi ak g cc, aku ajak 143ku keluar jalan2, wah romantik ker? jalan2 jauh taw, padahal dkt taman jer, hihi pastue borak2 sket 143, nak taw jgak aper maksud 24 tue ek? saper taw, bgtaw aku k... hihi just curious, pastue hantar 143 balik umah dier, next ,dahag la pulak, mesti lah nak p minum xkan tido kot, hihi. Minum sirap bandung jer, nah RM1.50 nasib baik nice... k lah maghrib nak semayang lah, pe lagi xkan nak tido kot, hehe. 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...